Det går fremad:-)

Hjemme

Så er vi hjemme:-) Skønt! Vi tog fra hospitalet kl. 13.30, efter Dagmar havde fået fjernet den sidste slange og fået skiftet plaster. Det er noget af et ar, hun har fået sig. Men det ser ikke så voldsomt ud, som jeg havde frygtet!

Hun er hævet en del mere op i løbet af natten og i dag. Det ene øje er fuldstændig lukket og er meget hævet, og det andet er også hævet lidt, men hun kan stadig se ud af det. Det håber jeg fortsætter, for det er godt nok rart at kunne få en lille smule øjenkontakt! Hævelsen topper formodentlig i dag, så der er gode odds for, at hun ikke hæver helt til!

Det er sindssygt dejligt at være hjemme ved vores egne ting igen! Og jeg var i det der bad i dag;-) – temmelig rart efter tre døgn på sygehuset i det samme tøj!
Jeg er træt, men har jo også max fået tre timers sammenhængende søvn de sidste nætter, men Dagmar sover heldigvis stadig en del, så vi får nok begge halet ind!

Laurits har reageret rigtig fint på at se Dagmar. Han synes, det er lidt spændende med plasteret og spørger, hvorfor hun har det på. Og hvorfor hendes øje er lukket:-)
Ellers er han bare glad for at se hende, og hun får mange forsigtige krammere;-)
Og hun er så mega glad for at se ham! Hun smiler og griner helt vildt af ham – så skønt at se og høre:-)

Hun har faktisk haft det ret godt i dag! Hun havde ondt i formiddags, hvor hun fik morfin for første gang i et døgn. Siden har hun kun fået panodil, og hun virker ikke til at have ondt. Så det er rigtig dejligt. Vi fortsætter lige med at give panodil fast de næste dage, for hun har nu nok stadig ondt. Men det er godt nok skønt at mærke, at hun får det bedre:-)

Og så er det bare spændende det næste stykke tid:-) spændende hvordan hun har det, og spændende hvordan hun kommer til at se ud!
Men nu er vi ovre det værste, og jeg tror på, det nok skal gå! Jeg kan mærke, at jeg er meget mere rolig og optimistisk nu. Det er så fantastisk at operationen er overstået nu, det har fyldt helt vildt meget, og det er en kæmpe forløsning, at det nu er overstået 🙂
Nu skal vi bare nyde at være hjemme – det sætter vi begge pris på:-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det går fremad:-)