Dagmars operationsforløb i billeder

Dagmars udvikling

I dag er det en uge siden, Dagmar blev opereret. Tiden er gået hurtigt!

Det er virkelig skønt, det er overstået.  Ventetiden inden operationen var klart værre end selve operationen! Og jeg kan virkelig mærke, at mine skuldre er faldet på plads igen, og at jeg er meget gladere og nyder mine børn mere nu!

Der er  stadig ting, der ikke er som før. Rytmen røg jo fuldstændig, så de sidste par dage har hun spist helt vildt meget – for at hale ind 😉 Hun sover stadig ikke ret godt, men det går også lidt fremad. Og bliver forhåbentlig bedre, når spisningen er optimal igen!

Hun har  ikke ondt mere, så det er jo virkelig skønt! Hun fik en enkelt panodil søndag og mandag aften, og så har hun ikke fået noget siden!

Vi pillede plasteret af i går, så nu skal vi lige vænne os til arret! Laurits kiggede meget på det i går og spurgte, hvad det var, men i dag har han stort set ikke sagt noget til det!

Vi har forsøgt at forklare det, så godt vi nu kunne! Fx sådan noget som: at det er et ar, hun har fået, fordi hun er blevet opereret. At hun er blevet syet, fordi det var gået hul, ligesom hvis man falder og slår hul på fx knæet osv. Og så snakker vi om, at vi skal passe på hovedet, fordi hun har lidt ondt i det. Men han har egentlig ikke haft brug for at vide ret meget. Han tager det rigtig pænt , bedre end jeg turde håbe på! Så det er dejligt!

Og så er det bare spændende nu, hvordan det retter sig! Hendes pande er blevet meget mere jævn nu, til gengæld ser hendes baghoved frygtelig skævt ud!  Det har nok været så skævt hele tiden, men jeg har ikke kunnet se det før nu, fordi hun har haft hår, der har skjult det lidt. Og fordi panden har været “væk” i den ene side, så det har set anderledes ud. Men jeg håber da godt nok, at det også retter sig!

Jeg har for længst vænnet mig til hendes nye “look”. Men når jeg sammenligner med billeder fra før operationen, så kan jeg godt se, at der er sket store forandringer allerede. Og jeg er virkelig spændt på, hvordan hun ender med at se ud!

Dagmar tv. d.12/1 th. 21/1

Dagmar tv. d.12/1 th. 21/1

2015-01-21_14.21.14

Billeder af Dagmar fra 12/1-15

2015-01-21_14.26.01

Og så billeder fra i dag d.21/1-15

Det er nu det andet øje, der er stort! Og panden er ikke så skæv mere. De har overkorrigeret, så derfor er højre side nu med mindst øje og mest pande – modsat tidligere. Der er sket meget ved operationen. Så må vi se, hvordan hun vokser “selv”.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Dagmars operationsforløb i billeder