Verdens værste kærestedate!

Operation

Så er Dagmars operation overstået! 13.30 ringede de og sagde, at nu var hun vågen og ville gerne have sin mor, for hun var sulten!
Vi havde siddet på sygehuset og ventet på opringningen i en halv times tid. Ellers havde vi været derhjemme.
Det var egentlig først den sidste time, der var slem. Ellers har det helt sikkert været værre at vente på at det endelig blev operationsdag!
Alt er gået som det skulle:-) Og det var så skønt at få hende i armene igen! Også selvom det pt er et tomandsjob at få hende over pga. alle ledningerne.
Jeg sad med hende en times tid, og så fik hun noget at spise og faldt i søvn igen.
Hun har sovet rigtig meget og har også fået lidt morfin at sove mere på.

Det var lidt hårdt at se hende i starten, for jeg syntes slet ikke, hun lignede sig selv! Især drænene i hovedet syntes jeg var svære at se på. Og så er det allerede tydeligt, at hendes ansigt har ændret form!
På en måde synes jeg, hun ligner Laurits mere nu!
Kristoffer er taget hjem til ham nu. Det har været mormor, der har hentet og bragt i dag. Men han skal da også lige nå at se sin far!
Så håber jeg, jeg kan klare skansen alene her i aften og nat! Hun lader til at have det okay, men det er jo noget af en omgang, hun har været igennem, så jeg er spændt på, hvordan hun reagerer, når hun vågner mere op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Verdens værste kærestedate!