At blive mor og ikke få det, jeg havde bestilt!

At blive mor og ikke få det, jeg havde bestilt!

Jeg er mor til to skønne børn. Jeg kan ikke forestille mig, de kan fås meget mere fantastiske:-) Men når det er sagt, så har det ikke altid været, som jeg havde forestillet mig at blive mor.

Jeg troede, jeg var ret godt forberedt. Jeg havde en masse forestillinger om det. Alligevel var det noget af et chok. Jeg tror, at lige meget hvor meget, man har læst, hørt og set, så er der ingen, der kan forberede dig på den kæmpe omvæltning, det er! Man kan bare ikke forberede sig på alt. Og man går i hvert fald ikke og forbereder sig på at få et sygt barn, selvom man selvfølgelig godt ved, man kan risikere det!

At være gravid har for mig betydet 9 måneders forventning, der skulle indfries. Selve det at være gravid, har jeg ikke syntes, var specielt sjovt. Så jeg har virkelig set frem til fødslen og ikke mindst barnet – og når man så ikke får indfriet sine forventninger, men står med en dårlig fødselsoplevelse og et sygt barn, så er det virkelig en kamel, der skal sluges!

Min søn var meget syg ved fødslen. Det var et hårdt første år, hvor vi dog heldigvis er ”ude på den anden side”. Og jeg troede faktisk, vi havde taget vores ”tørn”, og at det var vores tur til at få den gode fødselsoplevelse og det raske barn, da jeg igen var gravid. Men livet er ikke specielt retfærdigt! Og endnu engang står vi med et sygt barn. Jeg skal selvfølgelig ikke overdrive, der findes mange børn, som er mere syge og mere alvorligt syge. Hun er ikke kritisk syg, men hun har en lidelse – kraniosynostose, og der skal en operation til ellers bliver hun hjerneskadet! Så det er ikke “ingenting”, selvom der kan gøres noget ved det, og hun så forhåbentlig bliver rask.

Og jeg synes, det er uretfærdigt! Jeg synes, det er så unfair, at det er min datter, det skal gå ud over. Ikke at jeg ønsker, at andre skal igennem de ting, vi gennemgår. Jeg vil bare også slippe! Jeg vil også have en barsel uden ekstra bekymringer og sygt barn! Det var fandme min tur!

I morgen skal min lille pige gennemtjekkes på hospitalet for eventuelle syndromer, og senere skal hun opereres.  Jeg elsker mine børn betingelsesløst og selvom jeg lige nu føler, at livet som mor er lidt ekstra hårdt for mig end for så mange andre, så skal jeg lige huske mig selv på alle de glæder, mine dejlige unger også giver mig. På trods af bekymringerne, så ville jeg aldrig være dem foruden!

Det er måske så meget sagt, at jeg ”glæder mig” til i morgen. Men det bliver rart ”at komme i gang”, for vi har lige siden fødslen gået og ventet. Vi kunne godt se, at hun var skæv og trykket og ikke rettede sig hurtigt nok ud. Så nu skal vi bare videre, så vi kan komme ud på den anden side, hvor der venter en sund og rask lille pige (7,9,13).

 

Det er den her lille, skæve basse, jeg går og bekymrer mig om:-)

Det er den her lille, skæve basse, jeg går og bekymrer mig om:-)

Og her et billede af begge mine lækre unger:-)  Lillepigen har rettet sig meget siden fødslen, men der er stadig lang vej.

Og her et billede af begge mine lækre unger:-)
Lillepigen har rettet sig meget siden fødslen, men der er stadig lang vej.

Læs med på bloggen, hvis du har lyst til at følge med i lillepigens udfordringer og dagliglivet generelt;-)  og send gerne god karma i vores retning, det kan vi helt sikkert bruge 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

At blive mor og ikke få det, jeg havde bestilt!