Så kom vi over på den anden side:-)

Dagmar har fået en bule

…Og det er ikke bare en lillebitte en! Den er ca. halvanden centimeter i diameter og en halv centimeter høj. Den er ret tydelig, når man stryger hende over håret. Men håret dækker dog, så den ikke er så nem at se.

Hun har ikke fået den, fordi hun er begyndt at kravle. Hvilket ellers godt kan give lidt skrammer, når nu man som lille baby insisterer på at kravle, selvom man er meget træt, og de små, tykke arme derfor godt kan svigte under en;-)

Den er dukket op på samme måde som mange andre små “buler”. Fordi der sidder en skrue nedenunder huden! Det er ikke første gang, der er dukket en bule op på den måde. Hvis man mærker hende på panden/tindingen i venstre side, så er hun helt “ujævn”. Men det bliver ved med at være lige mærkeligt, synes jeg! Det er simpelthen så underligt at tænke på, at hendes kranie er fyldt med små (og tilsyneladende også store) skruer. Og det er endnu mere mærkeligt, at de ikke er færdige med at “dukke op”.

Det gør mig lidt ked af det, hver gang jeg kan mærke et nyt sted. For det minder mig om operationen, og alt det vi har været igennem. Og så bliver jeg mindet om usikkerheden, og den skræmmer mig stadig.

Det skræmmer mig, at jeg ikke ved, hvordan Dagmars hovedform ender med at blive. For tilsyneladende er den stadig i gang med at give sig – det er vel derfor der stadig dukker skruer op?! Og vi ved af gode grunde ikke, om hun ender med at skulle opereres igen.

Lige efter operationen var hendes “store” øje blevet det “lille”. Men nu er det faktisk tilbage igen, som det var inden operationen. Der er slet ikke så stor forskel på øjnene nu, som der var inden. Men det er igen det venstre øje, der er lidt større. Og det undrer mig meget, at det allerede er sådan igen. Og det får mig til at frygte, at hun skal igennem endnu en operation:-(

Der er mange uvisheder. Og muligvis tager jeg sorgerne på forskud. Men det er godt nok svært at lade være, synes jeg!

Heldigvis udvikler hun sig fuldstændig som sine jævnaldrende. Hun er en lille, skøn pige på knap otte måneder – og hun har i løbet af de sidste to uger lært at sætte sig op og kravle:-) Hun er mega sej:-) Og bliver det nødvendigt med en operation mere, så klarer hun også det! Jeg håber dog, at vi kan undgå det. Det bliver ikke sjovere anden gang at skulle holde hende i ro – det gik meget fint med en baby på 5-6 måneder, der endnu ikke kravlede osv. Men det bliver vist ikke helt så nemt med en to-årig!

Tiden må vise, hvad der kommer til at ske. Indtil da må jeg forsøge at fokusere på det positive. På den lille, glad pige jeg har – og forsøge at skubbe frygten lidt fra mig!

Min lille gavtyv;-)

Min lille gavtyv;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så kom vi over på den anden side:-)