Hjemme

I lære som baby…

Det går stille og roligt fremad stadigvæk! Dagmar er sågar begyndt at kunne kigge en lille smule ud af sit højre øje – dejligt!
Men der er lang vej endnu med hensyn til mange ting!
Dagmars rytme er fuldstændig røget (det var den allerede ret meget i forvejen, men det er kun blevet værre), så der går rigtig meget tid med at få hende til at sove. Så jeg vugger og vugger og vugger til jeg har ondt i arme og ryg:-(

Hun er jo ikke den mindste baby!
Faktisk fik vi en del gange at vide, mens vi var på sygehuset, at hun var stor. Operationslægen vovede sågar at kalde hende fed og sige, hun godt lige kunne have været på slankekur inden, fordi de havde så svært ved at sætte venflon på hende (hun har ca. 6-7 stikmærker på begge sider af halsen, og så lykkedes det dem ikke en gang at sætte det, så til sidst satte de det i lysken). Og vi mødte også flere sygeplejersker, som mente, hun var det største kraniobarn, de havde mødt! Dejlige, tykke Dagmar:-) Og tunge Dagmar (næsten 10kg!)

Muligvis har hun taget det lidt nært, for hun er gået i sultestrejke og spiser ikke ret meget – og det plejer ikke at være et issue;-)
Men hun skal lige i gang igen! Og så har hun jo også stadig ondt. Jeg var nødt til at give hende morfin her til aften, fordi hun slet ikke kunne falde til ro og blev ved med at være ked af det. Men ellers har hun stort set klaret den på panodil – det tror jeg sgu ikke, jeg kunne!

Jeg glæder mig til, hun er tilbage og være en normal, velfungerende baby igen. Det er lidt hårdt det her! Men… Det er trods alt småting i forhold til det, vi har været igennem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hjemme